28 iulie Karaoke

Joi, 28 iulie 2016, ora 22:00, Living Pub, str. Piezișă, nr. 15

Karaoke – fiecare joi

În fiecare săptămână Living Pub are grijă să te binedispună cu muzică de calitate, iar joia te antreneze într-un joc muzical în care rolurile se schimbă. Consumatorii de la mese devin pentru cinci minute „artiștii de la microfon”, interpretând piese de diferite genuri muzicale. Repertoriul cuprinde de la piese „grele” aparținând lui John Lenon, Frank Sinatra, Eric Clapton, Elvis Presley, The Police, Ela Fitzgerald, la cântece mai noi, semnate Adele sau Coldplay. Din lista pieselor propuse pentru karaoke nu lipsesc creațiile românești consacrate, precum: „La fereastra ta” (Semnal M), „Banii vorbesc” (Holograf ), „Dacă dragoste nu e, nimic nu e” (Gheorghe Gheorghiu), ,,Gara noastră mică” (Gabriel Dorobanțu) etc.

Potrivit tradiției, o seară de karaoke va fi organizată și în această joi, atmosfera anunțându-se una foarte plăcută și relaxantă. Piese muzicale clasice, cântece noi, rock, pop, jazz, șlagăre românești sau hituri străine așteaptă să le dați o interpretare personală chiar dacă nu sunteți un talent în materie.

Seara de karaoke vrea să vă binedispună, să vă destindă după o zi de cursuri sau de muncă.
Să vă bucurați de atmosfera „cool” din Living Pub!

Vino și tu la karaoke! Să te simți bine și să cânți! Mai mult! Dacă ești foarte bun, câștigi UN METRU DE SHOTURI pentru tine și/sau prietenii tăi!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips