28 iunie Clubul de Carte NOBEL

Miercuri, 28 iunie 2017, ora 18:30, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Clubul de Carte NOBEL 1.2 – Gabriel García Márquez

În 1982, Gabriel García Márquez primea Premiul Nobel pentru literatură, „[…] pentru romanele şi nuvelele sale, în care fantasticul şi realismul se combină într-un univers al imaginaţiei foarte bogat, reflectând viaţa şi conflictele unui întreg continent”.

În luna iunie, la cea de-a doua ediție a Clubului de Carte NOBEL, discutăm despre acest „titan al realismului magic” și despre operele sale, ca întreg. Cu precădere, vom diseca romanul „Dragostea în vremea holerei”.

Vă rugăm să veniți pregătiți să analizăm aceste opere nu din perspectivă critică, ci mai degrabă personală și… emoțională.
Dacă ați citit (și) alte opere ale lui Gabriel García Márquez , vă rugăm cu atât mai mult să vă aduceți aportul, participând.
Dacă nu ați citit deloc Márquez, dar doriți să fiți inspirați în a o face sau pur și simplu sunteți curioși, sunteți, de asemenea, bineveniți.

La Clubul de Carte NOBEL ne propunem să citim, în fiecare lună, o carte a unui autor care a căpătat această distincție pentru literatură. În cadrul unei ediții, vom vota cartea/autorul din ediția următoare, singura condiție fiind ca acesta să fi fost laureat al premiului.

Vă așteptăm!

28 iunie Clubul de Carte NOBEL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top