28 iunie Expoziţia Formele și culorile copilăriei

Joi, 28 iunie 2018, ora 10:00, Turnul Croitorilor Centru de Cultură Urbană, str. Baba Novac, nr. 35

Accesul gratuit

Formele și culorile copilăriei – expoziţie realizată de copii

La ce te gândești când auzi de formele și de culorile copilăriei? Câte amintiri cu forme abstracte revin și câtă imaginație viu-colorată mai are loc să erupă, cu putere, din mintea ta? Rupe-ți o oră din programul de zi cu zi și vino să-ți amintești cum arăta lumea când erai copil!

Lucrările sunt realizate de 30 copii cu vârste între 4 și 11 ani, cu toții participanți la atelierele Calendarul Magic, în decursul ultimului an, sub îndrumarea și coordonarea artistului plastic Liliana Csaki.

Ajunsă acum la cea de-a patra ediție, expoziția „Formele și culorile copilăriei” adună laolaltă peste 50 de lucrări pe teme variate, de la natură moartă și portrete umane până la creaturi mistice, realizate prin diverse tehnici de creație și pe diverse suporturi fizice.

An de an, gradul tehnic de dificultate în realizarea lucrărilor a fost sporit, iar în acest an s-a pus accentul cu precădere pe studiul luminii și umbrei și al modului în care acestea dau volum corpurilor și viață tablourilor. Vino să te convingi singur că frumoșii noștri copii au fost prezenți cu toții când s-au împărțit talentul și inspirația!

Expoziția, care are ca scop și încurajarea altor copii și familii să se apropie de lumea artei, va fi deschisă publicului larg pana în de 30 iunie 2018.

Organizatori: CalendarulMagic
Parteneri media: Cluj.com, ClujLife, Un parinte mai bun, Welcome2Cluj, OrasulCluj.ro, I Like Cluj

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.