28 iunie Un surîs în plină vară!

Vineri, 28 iunie 2019, ora 18:00, Biblioteca Judeţeană “Octavian Goga”, Calea Dorobanţilor, nr. 104

Un surîs în plină vară!

Evenimentul va cuprinde:
O expoziție de caricaturi având ca subiecte parafrazări după opere literare cunoscute, prezentate într-o manieră umoristică, dar și metafore grafice cu conținut literar, tratate într-o cheie satirică.

Lansarea albumului de caricatură “Pas cu pas reînvățăm să râdem” ce cuprinde peste 100 de caricaturi viralizate de mediul online, dar care s-au regăsit și în paginile ziarelor naționale și în revistele de satiră.

O videoproiecție de caricatură comentată în care, pe un ecran apare ceva, la microfon se spune altceva, iar publicul va înțelege cu totul altceva! Asta, ca totul să fie clar!…

Va fi un show în care se râde non-stop pe teme majore contemporane, în care umorul subtil, aluziv va fi ingredientul de bază.
Un spectacol consistent, din care privitorul va lua “ceva acasă”.

Costel Pătrășcan – caricaturist editorialist (de lungul anilor) la:Adevărul, Evenimentul zilei, România literară, Academia Cațavencu, Plai cu boi etc. Zeci de expoziții naționale, dar și în Belgia, Israel, Cipru și China. Premii naționale și internaționale (Japonia, Germania, Canada, Macedonia, China, Iran, Croația etc)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *