28 noiembrie Bella și rochia fermecată

Bella și rochia fermecată

Sâmbătă, 28 noiembrie 2020, ora 19:00, online

Minitexte – Bella și rochia fermecată, de Sonia Sîrbu

Mereu ne întrebăm cum resimt sau interpretează copiii anumite probleme dureroase din lumea reală. În ”Bella și rochia fermecată”, Sonia Sîrbu spune povestea unei fetițe ce provine dintr-o familie monoparentală ce se luptă cu neajunsurile, dar reușește, într-un final, să triumfe datorită modului sănătos în care se raportează la toate aceste greutăți.
Bella reușește să ne arate tuturor că pasiunea, dedicarea și dorința de ”a face Rai din ce ai” ar trebui să aibă mereu un final fericit.

Sonia Sîrbu vine din Craiova și, în ciuda faptului că are doar 10 ani, Sonia e pasionată de diverse arte, printre care și teatrul. Fiind o persoană sociabilă și energică, se dedică în timpul liber activităților constructive, cum ar fi pictura și muzica.

regia: Olivia Grecea

Episodul se poate viziona în premieră, sâmbătă, aici: shorturl.at/gwyBV

Episodul 2

“Minitexte. Cuvinte de copii” este un proiect cultural co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *