28 noiembrie Drumul spre succes prin educație

Miercuri, 28 noiembrie 2018, ora 14:00, Casa de Cultura a Studentilor, Piaţa Lucian Blaga, nr. 1-3

ELSA day – Drumul spre succes prin educație

De câte ori nu ți-a trecut prin minte că nu are rost să îți pierzi timpul învățând, pentru că oricum colegul tău care are pile va trece fără să depună efort examenul și tu abia dacă vei reuși să îl promovezi? Poate un profesor ți-a spus că nu ești bun de nimic și că nu vei reuși niciodată și te-a făcut să te gândești “Are dreptate…mai bine mă las” .

Și totuși… sunt persoane care în ciuda acestei grămezi de piedici au reușit, s-au făcut remarcați, au devenit cineva. Cum au reușit? ELSA Cluj-Napoca va încerca să îți răspundă la acestă întrebare invitându-te să participi la evenimentul “Drumul spre success prin educație” organizat de departamentul Seminare și Conferințe, avându-l ca invitat pe domnul Mihai David, avocat și profesor al Facultății de Drept, Universitatea Babeș-Bolyai Cluj-Napoca.

Apoi, prin intermediul departamentului Activități Academice în colaborare cu BBU Debate Society, va avea loc o dezbatere demonstrativă ,care va avea ca temă reducerea numarului de persoane ce pot să urmeze studii superioare în România, urmată de o interacțiune cu publicul în care aceștia vor avea posibilitatea de a aduce argumente pro sau contra temei și de a adresa întrebări debaterilor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.