28 noiembrie Magia Stelelor

Luni, 28 noiembrie 2016, ora 18:00, VIVO!, str. Avram Iancu, nr. 492-500, com. Florești, jud. Cluj

Magia Stelelor – spectacol caritabil

CIS IMPROVE împreună cu VIVO! organizează spectacolul caritabil Magia Stelelor, prin care vom marca 2 Zile Internaţionale: în 20 noiembrie – Ziua Internaţională a Drepturilor Copilului şi în 3 decembrie – Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi.

Avem plăcerea de a vă invita la un spectacol al bunei dispoziţii care include reprezentaţii artistice oferite de oameni talentaţi din ONG-uri clujene, un târg cu produse şi decoraţiuni confecţionate în cadrul programelor sociale derulate în judeţul Cluj şi un moment de animaţie pentru copii. De asemenea, în cadrul spectacolului va fi organizată o tombolă cu premii.

Prin acest eveniment, susţinem cauza proiectulului iniţiat de Inspectoratul Şcolar Judeţean Cluj „Voluntari pentru educaţie” – proiect destinat elevilor internaţi la Institutul Oncologic Cluj-Napoca care, dincolo de problemele de sănătate, se confruntă adesea cu dificultăţi în suştinerea tratamentului.

Vă aşteptăm cu drag să ne bucurăm împreună de Magia Stelelor şi să sprijinim împreună această cauză nobilă!

Organizaţii participante: Fundaţia Estuar Cluj-Napoca; Fundaţia Română pentru Copii, Comunitate şi Familie Cluj-Napoca; Asociaţia Caritas Eparhial Greco-Catolic Cluj-Napoca; Asociaţia Pro Assisto Câmpia Turzii; Centrul de zi „Sf. Maria” Cluj-Napoca; Asociaţia Handicope Cluj-Napoca

CIS IMPROVE este, din 2012, furnizor naţional de formare profesională continuă avizat de Colegiul Naţional al Asistenţilor Sociali din România şi de Colegiul Psihologilor din România. De asemenea, CIS IMPROVE performează cu succes în domeniul serviciilor de dezvoltare a resurselor umane, prin programe organizate în ţară şi în străinătate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

blog.aidol.asia youngteens.net a-coon.com xmanyclips