28 noiembrie Orașul și stelele

Orașul și stelele

Joi, 28 noiembrie 2019, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuită.

Clubul de Carte Cluj 5.9 – „Orașul și stelele” -Arthur C. Clarke

Spre final de noiembrie, vom discuta despre „Orașul și stelele”, de Arthur C. Clarke, unul dintre „Cei Trei Mari” scriitori de literatură științifico-fantastică Publicată în anul 1956, cartea roiește în jurul unei minunate trăsături omenești: curiozitatea (pusă în antiteză cu frica de necunoscut). Într-un viitor îndepărtat, oamenii își duc existența, cuminți, în Diaspar – oraș utopic, ultimul rămas pe Pământ. Au renunțat la stele și nu trec dincolo de ziduri. Alvin are, însă, alte planuri.

Cum funcționează?

Citim fiecare – individual – cartea, iar joi ne dăm întâlnire la Bookstory pentru a împărtăși idei și impresii de lectură.

Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte?
Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, nu trebuie să îndepliniți nici o condiție obligatorie pentru a participa la evenimentele noastre, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*card de cititor; dacă aveți deja unul, nu uitați să îl aduceți.
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club (ținem evidența pe cardurile de cititori), primiți o carte cadou din partea bookblog.ro, partenerii noștri de nădejde
*cartea aleasă pentru actualul club de carte o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro & Bookstory și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.