28 octombrie CCS 60 de ani, spectacol de muzică și poezie

CCS 60 de ani

Miercuri, 28 octombrie 2020, ora 20:00, online

CCS 60 de ani – spectacol de muzică și poezie

”E o toamnă nebun de frumoasă la Cluj” , așa cum spun cuvintele poetului Horea Bădescu și în cinstea ei, lansăm ”Autumnalia Studențească” – un concept inedit și vast, ce include o serie de evenimente cultural-artistice organizate de Casa de Cultură a Studenților ”Dumitru Fărcaș” din Cluj-Napoca.

Anul acesta avem un motiv special de a sărbători: 60 de ani de existență a Casei de Cultură a Studenților din Cluj-Napoca, clădirea fiind dată în folosință în vara anului 1960, când a avut loc și primul spectacol (de folclor), pe scena sălii de spectacole, inaugurându-se în acest fel un edificiu cultural important pentru viața culturală studențească clujeană, în special, dar și pentru publicul larg.

”Spectacolul de muzică și poezie CCS 60 de ani”, se dorește a fi, de asemenea, o celebrare artistică a toamnei plină de nostalgie și culori ruginii, transpusă în muzică și poezie de artiști consacrați: actori, cântăreți, muzicieni.

Evenimentul va avea loc fără public în sală, dar sperăm ca în mediul virtual să ne adunăm cât mai mulți, pentru că vom transmite spectacolul pe pagina de facebook Casa de Cultură a Studenților Oficial.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.