28 octombrie De la „ceilalți” la „noi”. Identitate, Schimbare, Performanță

Luni, 28 octombrie 2019, ora 18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod, nr.53-55

Intrarea liberă

Luni de poveste… la Cărturești –  De la „ceilalți” la „noi”. Identitate, Schimbare, Performanță

Incheiem ediția a cincea a Lunilor de Poveste, cu un atelier susținut de Diana Berindei. Identitatea, Schimbarea și Performanța, vor fi scoase în evidență în cadrul acestui workshop.

„Nu vei putea lăsa urmele paşilor tăi în timp, dacă vei umbla mereu pe vârfuri.” – Lezmah Gbowee

Există pe lumea aceasta persoane care trezesc în noi părţi adormite, pline de resurse nebănuite şi există persoane care ne pot conduce mai bine pe cărări deja bătătorite. Tot aşa, există organizaţii care inspiră şi atrag angajaţi şi clienţi care vor dori să participe pentru că simt că se reîntregesc pe sine. În altă ordine de idei, există organizaţii care oferă recompense de care toată lumea are nevoie pentru a trăi. Haideţi să identificăm împreună ce face ca diferenţa dintre „noi” şi „ceilalţi” să fie uneori atât de mare şi alteori atât de mică. Care sunt caracteristicile unor oameni, grupuri, organizaţii care conduc în domeniul lor de expertiză, nu prin putere financiară, dar prin forţa de a inspira, de a trezi resursele din ceilalţi?

Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile (60 persoane / atelier).

Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere – http://bit.ly/formular_înscriere_ediția4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.