28 octombrie Schimb de Cărți Cluj revine

Duminica, 28 octombrie 2018, ora 17:30, Zorki Photo Cafe, str. Ion Rațiu, nr. 10

Participarea gratuita

Schimb de Cărți Cluj revine

Schimb de Cărți Cluj revine într-o nouă locație și cu un nou format.

Ne e tare dor de întâlnirile informale, printre cărți, cu voi, oameni pasionați de lectură, dispuși să luați parte la acest #schimbdecărți / #schimbdeidei.

Vă invităm așadar duminică, la Zorki Photo Cafe, noul nostru „refugiu” confortabil.

Ideea acestui proiect este aceea de a dezvolta o comunitate activă de oameni pasionați de lectură, de a crea punți de legătură între noi, ca oameni, indiferent de mediile din care provenim, de a (re)învăța să discutăm, să dezbatem, să facem schimb de idei și, bineînțeles, de cărți. Credem că lucrurile valoroase trebuie împărtășite cu ceilalți. Fiecare întâlnire va avea o temă generală de discuție » o vom anunța pe parcurs.

Cum functioneaza?

#schimbdecărțicluj se desfășoară foarte simplu:
» aduci o carte pe care ești dispus să o împrumuți altcuiva
» iei la schimb (împrumut) o altă carte sau mai multe cărți din rândul celor disponibile pe masă, la eveniment.
» faci schimb de date de contact cu persoanele de la care ai luat cărți sau cărora le-ai oferit cărți.

#cărțidonate – variantă
» poți aduce la eveniment și cărți cu rol de donație. Acestea fie vor putea fi luate acasă permanent de membrii comunității Schimb de Cărți Cluj, fie vor fi utilizate ulterior în cadrul altor proiecte pe care le dezvoltăm (activități de promovare a lecturii în rândul grupurilor defavorizate)
» poți lua acasă permanent, la rândul tău, cărți care au eticheta de donație.

Noi punem la dispoziție logistica, etichetele și formularele necesare pentru buna desfășurare, iar pe voi vă așteptăm să veniți ca într-o după-amiază de duminică: relaxați, cu o carte la braț. Totuși, măsura în care aduceți cărți la eveniment nu vă condiționează participarea. Toată lumea e binevenită!

Schimb de Cărți Cluj se desfășoară sub egida AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, fiind o inițiativă bookblog.ro. În Cluj, evenimentul se desfășoară în mod regulat, de obicei în ultima zi de duminică a fiecărei luni.

Dacă doriți să susțineți activitățile AIVI Cluj, donațiile sunt încurajate, veți vedea o cutiuță specială la fața locului.

Vă așteptăm cu drag și chef de vorbă!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.