28 septembrie Avanpremieră Miss Peregrine’s Home for Peculiars

Miercuri, 28 septembrie 2016, Cinema City Iulius, Cinema City Polus

Miss Peregrine’s Home for Peculiars (Copiii domnişoarei Peregrine: Între două lumi) – regia: Tim Burton

Atunci când Jake descoperă indicii despre un mister care cuprinde realități și timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenții acestuia și despre abilitățile lor neobișnuite, el își dă seama că siguranța este o iluzie, și că pericolul pândește sub forma unor inamici puternici, și ascunși. Jake trebuie să își dea seama ce este real și ce nu, în cine poate avea încredere, și cine este el cu adevărat.

COPIII DOMNIȘOAREI PEREGRINE: ÎNTRE DOUĂ LUMI impresionează prin multitudinea de imagini fantastice și captivante, prin personaje memorabile, bătălii epice și manipulări unice ale călătoriilor în timp – toate aduse la viață de Tim Burton, în stilul grandios al filmelor sale Edward Scissorhands [Edward Mâini-de-Foarfecă, n.t.], Alice in Wonderland [Alice În Tara Minunilor, n.t.], The Nightmare Before Christmas [Coșmar înainte de Crăciun, n.t.], și Charlie and the Chocolate Factory [Charlie și Fabrica de Ciocolată, n.t.]. Și, cel mai important, este vorba despre acceptarea a ceea ce noi toți avem original și ciudat în noi.

De la regizorul vizionar Tim Burton, și bazat pe romanul bestseller omonim, vă prezentăm o experiență cinematografică de neuitat.

Cu: Terence Stamp, Samuel L. Jackson, Judi Dench, Eva Green

Gen film: Aventuri/ Fantastic

Durata: 127 minute

Program:

Cinema City Iulius: 20:40(3D)

Cinema City Polus: 19:00(3D)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.