28 septembrie Tradiții de Toamnă

Tradiții de Toamnă

Marti, 28 septembrie 2021, ora 10:00, Piața Avram Iancu, Cluj-Napoca

Tradiții de Toamnă – ediția a II- a

Asociația Meșterilor Populari Clujeni vă invită la Tradiții de Toamnă – ediția a II a, organizat în Piața “Avram Iancu”.

În cadrul evenimentului vom expune și oferi spre vânzare produse tradiționale executate manual cu multă grijă și dăruire, de către dragii noștri meșteri populari și o sumedenie de produse locale, de sezon.
Dorim să vă încântăm cu produse din piele și blană, obiecte din lemn, metal și ceramic, porțelan, costume populare autentice, decorațiuni interioare și podoabe din mărgele, jucării din lână împâslită, tricotaje, fețe de masă, ștergare, și multe alte produse locale pline de farmec, pe care le veți putea cumpăra în cadrul evenimentului
Vom avea și bunătăți locale, pline de savoare, care amintesc de gustul de odinioară. Hrănitoare, curate și savuroase, toate vă vor aștepta expuse pe tarabele noastre: mere, pere, prune, zacuscă, borcane cu bunătăți pentru iarnă și multe alte delicii de casă!
De asemenea, la fața locului vă îndemnăm să vă bucurați și de o serie de demonstrații meșteșugărești, prin care fiecare meșter popular își va dezvălui frumusețea muncii sale, migala, dexteritatea și pasiunea pentru creația sa.
Vă așteptăm cu mare drag la acest nou eveniment, menit să vă inspire și să vă aducă mai aproape de lumea bogată a tradiției și de frumusețea datinilor noastre.
Împreună ducem tradiția mai departe!

Program: 10:00-19:00

Ca urmare a situației generate de Covid-19 și a limitărilor impuse privind combaterea pandemiei, vă rugăm să folosiți masca, să respectați distanțarea socială și să utilizați dezinfectantele pe care meșterii le vor pune la dispoziție

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.