29 aprilie Coraline

Coraline

Joi, 29 aprilie 2021, ora 20:00, online

Participarea gratuită

Clubul de Carte SF & Fantasy – Coraline

„Nu întotdeauna dacă deschizi o ușă dai de o altă încăpere. Nu știi niciodată când te așteaptă o lume paralelă de cealaltă parte.”

„Coraline” este una dintre cele mai faimoase povești scrise de Neil Gaiman, fiind și alegerea comunității noastre pentru lecturile lunii aprilie. Să nu ne lăsăm păcăliți de publicul țintă principal al nuvelei. Deși e o poveste pentru copii, stilul întunecat, cu elemente de umor negru și mister, i-a cucerit deopotrivă pe adulți, așa cum au făcut-o numeroase alte povestiri sau romane ale autorului. Abia așteptăm să deschidem ușile înspre această lume!

Cum funcționează?

Citim fiecare cartea, individual, iar joi, ne vedem pe Zoom.

Linkul întâlnirii: https://us02web.zoom.us/j/87325834283

Discuțiile se desfășoară, după cum v-am obișnuit, într-o manieră informală, ca între prieteni, fiecare cu ceaiul sau cafeaua alături.
Întâlnirea este setată, tehnic vorbind, să nu înceapă cu video. Se poate porni ulterior, individual, când și dacă vă simțiți confortabil.
Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută orientativ dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.

Dacă sunteți din Cluj, nu uitați că puteți achiziționa cartea aleasă pentru actualul club de carte de la Bookstory (Bd. Eroilor 6-8, Cluj) cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea.

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune și își propune să aducă împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!

Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea sau două 👉 buymeacoffee.com/aivimediahub. Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.