29 aprilie Premiera Pata

Sâmbătă, 29 aprilie 2017, ora 17:00, Cinema Victoria, b-dul Eroilor, nr. 51

Premiera Pata – documentar

Pata Rât este o zonă marginală a Clujului în care trăiesc peste 1500 de persoane aflate la marginea sărăciei. Peste 42% dintre ele au ajuns acolo în urma unor evacuări. Asociația de Dezvoltare Intercomunitară Zona Metropolitană Cluj și partenerii săi au desfășurat proiectul Pata-Cluj în această zonă din octombrie 2014. Pata-Cluj este un proiect de intervenție socială care a folosit o abordare integrată a incluziunii sociale. Scopul a fost pregătirea incluziunii sociale a comunităților din Pata Rât, inclusiv prin pilotarea locuirii sociale.

Cu ocazia încheierii proiectului vă invităm la premiera filmului documentar Pata-Cluj în cadrul proiectului cu același nume, regizat de Istvan Szakats. Filmul urmărește desfășurarea proiectului imersat în contextul relațiilor personale, sociale și instituționale. Intrarea este liberă în limita locurilor disponibile.

Vă așteptăm!

Proiectul “Pata-Cluj”, denumit integral “Intervenții sociale pentru desegregarea și incluziunea socială a grupurilor vulnerabile în Zona Metropolitană Cluj, inclusiv a romilor defavorizați” este susținut din fonduri acordate de către Guvernul Norvegiei prin Mecanismul Financiar Norvegian 2009-2014 în cadrul Programului „Combaterea Sărăciei” (RO25) în valoare de 4 095 864 EUR.

Conținutul acestui material nu reflectă în mod obligatoriu poziția oficială a Mecanismului Financiar Norvegian 2009-2014.

Pentru informații oficiale despre EEA și Norway Grants vă rugăm accesați www.eeagrants.org.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.