29 august Vox Opera: Simfonia Iubirii

Simfonia Iubirii

Sambata, 29 august 2020, ora 18:00, Iulius Parc, str. Alexandru Vaida Voevod

Participarea gratuita

Vox Opera: Simfonia Iubirii, Eugen Doga

Intr-atat de cunoscute au devenit valsurile sale, incat toata lumea le fredoneaza! Cate perechi de miri nu si-au ales ca primul lor dans sa fie „Gramofon” sau „Dulcea si Tandra Mea Fiara” din filmul cu aceelasi nume. Sau cati n-am fredonat „Nana Toha” din filmul Satra, a carei coloana sonora a scris-o?

Putini insa stiu ca aceste valsuri au fost declarate de UNESCO capodopere ale secolului XX. Noi va spunem ca autorul lor este roman, iar critica de specialitate il declara „cel mai mare compozitor roman in viata”.

Maestrul Eugen Doga si compozitiile sale binecunoscute vor incanta audienta concertului extraordinar din Iulius Parc din Cluj – Napoca.

Incepand cu ora 18:00 are loc spectacolul „Simfonia Iubirii – Eugen Doga si muzica sa” alaturi de Orchestra, Solistii si Ansamblul de Balet „Opera Vox”!

Finalul lui Gustar va cheama la o intalnire vie si directa cu Istoria Muzicii Romanesti!

Participarea este gratuita insa necesita rezervarea locului prin trimiterea unui email catre adresa: dogacluj2020@outlook.com mentionand „Rezervare Spectacol Doga”.

Date fiind condițiile impuse de Covid-19, o persoană poate rezerva maxim 2 locuri. Acestea pot fi alăturate doar dacă rezervati pentru dvs si o alta persoana din familia dvs. Locuri separate, pentru respectarea distantarii sociale (fizice), vor fi acordate pentru doritorii care nu fac parte din aceeasi familie. Va multumim pentru intelegere si buna colaborare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.