29 decembrie Our Body: Universul Interior

Marti, 29 decembrie 2015, ora 10:00, Iulius Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Pret bilete: intre 28 si 54 lei

Our Body: Universul Interior – expoziție în premieră la Cluj-Napoca

La cererea publiculului, expoziția OUR BODY: Universul Interior se prelungește până pe data de 29 decembrie inclusiv. Peste 25 000 de persoane au vizitat-o până acum la centrul comercial Iulius Mall, din Cluj-Napoca, din care 2000 de persoane doar in ultimele zile.

“Datorita afluxului mare de vizitatori înregistrat în ultimele zile de dinaintea închiderii preconizate a expoziției – aproape 2000 de persoane, dar și a reacțiilor favorabile din partea publicului, am hotărât să ne prelungim șederea în Cluj până pe 29 decembrie” spune Heidi Pinchal, purtător de cuvânt al expoziției OUR BODY: Universul Interior. Aproape 100 de şcoli, atât din învăţământul privat, cât şi din cel de stat, cu predare în limba română sau în alte limbi, şi-au adus elevii, în grupuri organizate, să vadă expoziţia, de la începutul noului an școlar şi până în prezent. În total, peste 4 000 de elevi cu vârste cuprinse între 7 și 18 ani au admirat, până acum, cele peste 200 de exponate – corpuri umane reale (integrale sau secţiuni). Peste 25 000 de persoane, români, dar și foarte mulți turiști străini, au vizitat expoziția „OUR BODY: Universul Interior” de la deschiderea sa, care a avut loc în 17 iulie. Printre aceștia, s-au regăsit foarte multe cadre didactice și medici.

Cu un puternic accent pe prevenție, sănătate și educație, expoziția OUR BODY: Universul Interior vrea să crească interesul publicului pentru cunoașterea propriului corp și să-i convingă pe vizitatori de importanța alegerilor cotidiene. Zeci de panouri explicative și asistenți cu pregătire medicală sunt gata să răspundă întrebărilor oaspeților.

Biletele sunt în continuare disponibile în rețeaua Eventim, iar programul de vizitare rămâne neschimbat, zilnic, între orele 10.00 și 22.00 (la ora 21.00, se face ultimul acces). Copiii cu vârste mai mici de 7 ani beneficiază de acces gratuit.

Un eveniment produs de Universal Exhibition Group și organizat de Events, în colaborare cu Iulius Mall Cluj. Un eveniment recomandat de Kiss FM și inclus în proiectul Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului.

Pret bilete:
45 / 54 Lei – adulti
35 / 45 Lei – studenti / pensionari
28 / 34 Lei – copii (7-18 ani)

Oferte pentru grupuri de 10 copii sau abonamente de familie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.