29 februarie 19 secrete contabile pe care le afli doar în practică

Luni, 29 februarie 2016, ora 17:00, RATIO, str. Teodor Mihali, nr. 58-60

Intrarea libera

Conferință – 19 secrete contabile pe care le afli doar în practică

Îți dorești să înveți mai multe lucruri din practica contabilității unei firme? Vrei să afli mai multe despre cum funcționează programul SAGA?
RATIO și CONTAcademy te invită la conferința gratuită “19 secrete contabile pe care le afli doar în practică”


Expert Contabil Mihai MAIEREAN – deține o experiență de 9 ani în domeniul financiar-contabil. În primii 4 ani a lucrat într-un cabinet de expertiză contabilă în care a reușit să se antreneze în contabilitatea financiarî. În ultimii ani a lucrat la firme cu diverse domenii de activitate.
Este trainer și speaker. A reușit să antreneze în CONTAcademy aproximativ 100 de persoane care au reușit să învețe contabilitatea practică.

CATEVA DINTRE SECRETELE DESPRE CARE VEI ÎNVĂȚA:
– Efectele înregistrarilor contabile în calculul impozitului pe profit
– Înregistrarea achizitiilor intracomunitare și modul de declarare a acestora
– Tipurile de gestiune a mărfurilor la preț cu amănuntul – diferența dintre gestiunea unui magazin mixt (butic) și gestiunea unui magazin de tip retail
– Proactivitatea în profesia contabilă.
Acestea dar și multe altele vor fi prezentate așa cum se întamplă în contabilitatea reală a unei firme.

Pana acum ai învățat doar teorie? Te așteptăm la eveniment unde vei reusi să înveți doar lucruri practice redate într-un mod foarte simplu și pe întelesul tău.
DE CE ACEST EVENIMENT?
Pentru că ne dorim să te aducem cât mai aproape de realitatea care are loc în contabilitatea unei firme și să te ajutăm să îți creezi cat mai ușor un drum spre cariera ta în domeniul financiar contabil.
Și acest lucru se poate cu ajutorul persoanelor care au reușit în acest domeniu și care au abilitatea sa împărtășească experiența lor pe întelesul tău.

Înscrie-te completând formularul următor: https://docs.google.com/forms/d/17gs47Mcg-l4I-5A42fhdjoUu5uI0_zSgDSUbvfXbLho/viewform

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.