29 iulie Breathe it all in

Breathe it all in

Vineri, 29 iulie 2022, ora 18:00, La Villa Hill Resort, str. Nordului

Pret bilet: 100/ 120 lei

Ecstatic Dance Experience – Breathe it all in

După ce am lăsat focul primei ediții de Ecstatic Dance Experience să curețe, să ardă și să ne poarte într-o explorare interioară incendiară, e timpul să ne cheme un alt element al naturii.
Poți să te oprești un moment? Să te conectezi la ritmul respirației tale? Să simți cum aerul care circulă prin tine poartă viața prin fiecare fibră din corpul tău?
Aerul ne conectează la puterea noastră, la esența noastră. Aerul ne învață cum să ne întoarcem în starea aceea moale de ușurință, în spațiu nostru de conștiință, în tot ce experimentează a noastră ființă.
Te invităm la o seară de ecstatic dance în care magia aerului te va duce într-o explorare interioară!
Te așteptăm alături de noi vineri, pe 29 iulie, într-o experiență în care coborâm din minte, înapoi în corp și în care lăsăm energia aerului să ne miște și să ne conducă.
Evenimentul se va desfășura în Cluj Napoca, într-o locație exterioară superbă: La Villa Hill Resort / Rodizio House, cu asistența audio-tehnică asigurată de [i.am] music Romania. O să ne bucurăm împreună de natura care ne înconjoară și de prospețimea și vitalitatea aerului!
:
18:00 – Open doors
18:30 – Cerc de deschidere & Warm up
19:00-21:00 – Ecstatic Dance Experience – Breathe it all in cu DJ Yoyo
21:00- Cerc de încheiere
21:30-22:00 – Socializare & wrap up
̦ :
Prețul unui bilet la Ecstatic Dance Experience – Breathe it all in este de 100 de lei, prin intermediul platformei bilete.ro, iar la locație este de 120 de lei.
Locurile sunt limitate și sunt confirmate doar prin achiziționarea biletului – primul venit, primul servit.
?
Ecstatic Dance este un concept global care aduce împreună mișcarea și explorarea conștientă. Muzica te poartă într-o călătorie care-i creată astfel încât să-ți ofere spațiul în care să-ți dansezi emoțiile și senzațiile din corp, o călătorie care să te aducă în conexiune cu tine, cu cei din jurul tău, dar și cu spațiul pe care îl construim împreună.
În ecstatic dance ne dăm voie să ne explorăm profunzimile și lăsăm muzica să fie catalizator pentru tot ce se întâmplă înăuntrul nostru.
Ecstatic Dance este un spațiu non-verbal, în care mutăm atenția din minte, în corp, iar interacțiunea cu ceilalți se întâmplă prin mișcare și simțire.
Pentru ca experiența să fie una cu adevărat profundă și de efect, în timpul evenimentelor de ecstatic dance nu se consumă alcool, tutun și alte substanțe.
Nu este nevoie să ai experiență în dans sau să dansezi, dacă nu simți asta. Spațiul e construit astfel încât să te simți confortabil/ă să faci ce simți. Poți dansa singur/ă, poți interacționa cu ceilalți participanți sau poți să-ți găsești un loc în care să te simți acasă în sală și poți să-i privești pe ceilalți dansând, respectându-le desigur, procesul și nevoile.
Ia cu tine haine comode, în care să te simți liber/ă să te exprimi. Vei avea la dispoziție un vestiar în care să te schimbi și te vom invita să dansezi desculț/ă sau în ciorapi pentru a te conecta cu spațiul ales. Nu uita de apă sau orice altceva mai ai nevoie pentru ca experiența să fie plăcută pentru tine.
̂ ̦̆?
DJ Yoyo și-a canalizat curiozitatea față de lumea sunetelor într-o explorare de 25 de ani a muzicii în toate nuanțele și contextele în care s-a simțit inspirat de ea.
Ani de zile Yoyo a animat publicuri în cluburi, pe scenele festivalului Untold, și în evenimente ecstatic dance din țară, prin Ecstatic Dance Transylvania și Ecstatic Dance Bucharest. Seturile lui deep house sunt călătorii sensibile care împletesc influențe din world music, jazz și funk, rezonanța melancolic-industrială a Depeche Mode, electronic dance music #EDM, intelligent dance music #IDM, hip hop.
Hai cu noi să dansăm împreună și să lăsăm energia aerului să ne umple corpul cu ce avem nevoie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.