29 iulie Susur de izvoare

Susur de izvoare

Joi, 29 iulie 2021, ora 17:00, Muzeul Etnografic al Transilvaniei, str. Memorandumului, nr. 21

Pret bilet: 6 lei

Susur de izvoare – spectacol

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la spectacolul Susur de izvoare.

Soprana Arona Bogdan, împreună cu Taraful „Plaiuri Someşene” şi pianista Adela Bihari vă invită să vă delectaţi, în prezentarea Dianei Găucă Baidoc, cu un şirag muzical împletit din doine, balade, cântece de joc din folclorul românesc şi lieduri, canţonete şi arii din creaţia cultă universală, interpretat cu emoţie şi dăruire de o seamă de cursanţi ai Şcolii Populare de Artă „Tudor Jarda” din Cluj-Napoca.

Abordând un repertoriu pe alocuri chiar foarte dificil, Susur de izvoare  este despre îndrăzneala şi plăcerea acestora de a evada din existenţa lor cotidiană, de a se instrui sub îndrumarea de specialitate a sopranei Arona Bogdan şi de a deprinde tainele cantoului clasic ori popular pentru a-şi revărsa cu bucurie cântul în faţa publicului.

Alături de artiştii deja consacraţi care îi vor susţine şi acompania, puteţi avea astfel surpriza de a descoperi şi răsplăti cu aplauze nişte voci în care se desluşesc candoarea, forţa şi pasiunea sinceră de a cânta înainte ca, probabil, cel puţin o parte dintre ele să devină nişte potenţiale surprize plăcute pe scena unor evenimente sau festivaluri şi concursuri naţionale.

Vă aşteptăm!

Pentru asigurarea condiţiilor de siguranţă epidemiologică, numărul spectatorilor este limitat la maxim 50 de persoane, iar accesul este condiţionat de purtarea măştii de protecţie pe toată durata spectacolului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.