29 iunie The 3rd Battle

Joi, 29 iunie 2017, ora 21:00, Le Général Café-Pub, b-dul Eroilor, nr. 18

The 3rd Battle – Sleepwalkers X Stefi & Maria // Sabina Dragos

“The Battle // Support Your Local Artist” este un concurs muzical dedicat artistilor locali ce se vor “confrunta” intr-o serie de 8 concerte-duel sustinute in perioada iunie – septembrie 2017, in Le General Cafe-Pub. Bataliile vor fi deschise de o serie de artisti debutanti, premiile totale fiind in valoare de 1500 de euro.


Vino sa iti sustii favoritii! #supportyourlocalartist

Sabina Dragos – Din pasiune pentru suflet, Sabina va deschide al treilea duel cu muzica blues si jazz. In prezent, aceasta urmeaza cursurile de canto “Art’s Cool”, fiind absolventa a Liceului de Arte “Aurel Pop” ( sectia muzica), Satu-Mare.

Sleepwalkers – trupa de cover-uri acustice si nu numai, care a luat nastere in septembrie 2016, moment in care, unui duet deja existent s-a adaugat al treilea membru. Sentimentul de intregire a fost sustinut de un sunet care reprezinta fiecare membru in parte, dar totodata un sunet armonios. Formatia pretuieste diversitatea, adoptand dintr-o perspectiva originala stiluri precum rock; pop; reggae, progressive si rap.
“Cu fiecare performance indraznim sa surpindem din ce in ce mai mult.” [Dan Barbu] Sofia Marculescu – voce
Lucian Contiu – djembe
Dan Barbu – voce, chitara

Stefi M. Ganea & Apahidean Mariia – dupa un duet de exceptie in cadrul serilor acustice organizate in parteneriat cu Proiectul Diversitate, atat Maria cat si Stefi inoveaza prin doua timbre vocale de neconfundat, de vreme ce chitara acustica accentueaza sinceritatea versurilor interpretate. Stiluri precum pop, pop rock, alternative si indie evidentiaza trairile artistelor, atat in cover-uri cat si in creatii personale.
Maria Apahidean – voce
Stefi Ganea – voce, chitara rece

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.