29 iunie Dezlănțuită

Sambata, 29 iunie 2019, ora 19:00, Cinema Florin Piersic, Piata Mihai Viteazu, nr. 11 

Pret bilet: 25 lei

Dezlănțuită – spectacol de dans oriental si tribal fusion

Transylvania Fusion Center for the Arts vă invită la un spectacol-eveniment inedit. Dezlănțuită este primul spectacol organizat în ţara noastră care îmbină secvenţe de Bellydance (Dans Oriental), Tribal Fusion (inclusiv în premieră, Romanian Folkloric Tribal Fusion), si American Tribal Style®, într-o poveste coerentă despre dorința de libertate a femeii, pasiune, deznădejde, speranță, curaj și solidaritate.

Spectacolul este o călătorie prin dans care începe în timpuri şi locuri îndepărtate, şi care continuă în zilele noastre, acasă și în Occident, surprinzând femeia în diferite ipostaze surprinzător de actuale și relevante, în ciuda trecerii secolelor: sclavă şi liberă, seducătoare şi puternică, vulnerabilă şi, în acelaşi timp, o luptătoare. Gilly Martin şi invitaţii ei vă vor duce într-o lume a dansului, dar şi a imaginilor şi a muzicii, printr-o secvență de Dans Oriental – „Evadare din harem” – şi una de Tribal Fusion – „Odă (tribală) României”.

Va asteptam la o seara spectaculoasa de dans si emotii intense alaturi de Gilly Martin, Vlad Jucan, Aziz (Siria), Transylvania Fusion Tribe si invitata noastra speciala, Marie Ta (Spania).

Biletele pot fi procurate prin Live Tickets sau de la sediul Transylvania Fusion Center for the Arts. Nu este permis accesul copiilor sub 12 ani.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *