29 iunie Eversiune

Eversiune

Joi, 29 iunie 2023, ora 20:00, online

Participarea gratuită

Club de Carte SF & Fantasy – Eversiune, Alastair Reynolds

Joi, povestim pe Zoom despre romanul „Eversiune”, de Alastair Reynolds.
„La începutul secolului al XIX-lea, o corabie se lovește de coasta norvegiană. În anii 1900, un dirijabil explorează un canion înghețat din Antarctica. În viitorul îndepărtat, o navă spațială pornește în căutarea unui artefact extraterestru. În cadrul fiecărei expediții se întâmplă ceva îngrozitor. Și în fiecare călătorie Silas Coade este medicul echipajului, dar și singurul care pare să înțeleagă că aceste evenimente se tot repetă. Așa că de el depinde să își dea seama cum se întâmplă acest lucru și de ce.” (Editura Nemira, 2023)
Cum funcționează?
Citim fiecare cartea, iar la data și ora stabilită ne vedem pe Zoom: https://us02web.zoom.us/j/88675974411 Nu este nevoie de rezervare, însă ne ajută dacă vă anunțați prezența selectând „Particip”/„Interesat”.
Participarea este gratuită, dar donațiile sunt binevenite, căci ne ajută să acoperim costurile proiectelor cărticești.
Discuțiile se desfășoară într-o manieră informală, ca între prieteni.
Achiziționați cartea de la Bookstory cu 10% reducere! Menționați că participați la clubul de carte și solicitați frumos reducerea în librărie.
Puteți să ajungeți și mai târziu, vă primim cu drag. Puteți să vă alăturați clubului și dacă nu ați citit cartea, dar #spoilers!
Clubul de Carte SF & Fantasy este o inițiativă cărticească a Asociației Informale a Vocilor pentru Incluziune (AIVI). Vrem să aducem împreună oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititori cu ceilalți. Vă așteptăm cu drag!
Dacă vreți să sprijiniți activitățile asociației noastre, ne puteți face cinste cu o cafea virtuală buymeacoffee.com/aivimediahub Cu ajutorul vostru, Vox poate dezvolta mai cu spor toate proiectele și ideile minunate care-i ies din vizuină.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.