29 mai Jacques Salomé

Marţi, 29 mai 2018, ora 18:30, Carturesti Iulius Mall, str. Alexandru Vaida-Voevod nr. 53-55 

Intrarea liberă

Jacques Salomé

Celebrul psihosociolog francez Jacques Salomé, autor a peste 70 de volume de psihologie, sociologie si relaționare, vine la Cluj pentru a lansa cea mai recentă carte a sa, “Un strop de eternitate”, apărută la Curtea Veche Publishing.

Valeria Bollud-Salomé, consultant și formator în relații umane, soția scriitorului și autoarea prefeței prezentului volum va prezenta „Un strop de eternitate” publicului clujean și Jacques Salomé va oferi autografe doritorilor. Moderatorul evenimentului va fi Geta Ungurean, event planner și antreprenor de succes, iar invitat special va fi Raluca Anton, doctor în psihologie, psihoterapeut și supervizor în psihoterapii.

Scrisă cu „savoir” si cu „saveur”, cartea pare construită pe o dinamică a înălțării: de la o sinteză a principalelor teme și metode din cariera psihosociologului, trece prin autobiografie și se sfârșește într-o scriitură distilată, rarefiată, pură.

Ce găsim în noua carte a lui Jacques Salomé?

Reguli de igienă relațională, sfaturi pentru părinții copiilor care nu vor să doarmă singuri, gânduri despre iubire și cuplu, mărturisiri despre boală și traumă, amintiri despre mamele de altădată și despre un om care făcea pe arborele.

„Viața este un șir de miracole nemaiauzite” i-a spus Jacques Valeriei la prima lor întâlnire. Ulterior, ea i-a devenit soție. În prefața acestei cărți, Valeria a povestit: „Jacques stăpânește magia de a mângâia timpul, de a lărgi spațiul vieții, de a prelungi clipa astfel încât în ea să sălășuiască un <>.(…) Această carte se dorește o atingere suavă mângâind stelele speranței în infinitatea vieții.”

Vă așteptăm cu drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.