29 mai Să învățăm cum să învățăm

Marţi, 29 mai 2018, ora 18:30, Cărturești Platinia Mall, Calea Mănăștur, nr. 2

Intrarea liberă

Să învățăm cum să învățăm – atelier

Marți va avea loc ultimul atelier Luni de poveste… la Cărturești (Platinia Mall, Cluj-Napoca) din această ediție dedicată studenților. Ne vom întâlni cu Gabriela HUM și vom descoperi diverse rețete și tips&tricks despre învățare.

Ești elev și ai aflat că la facultate ai multă materie de învățat și e dificil să te adaptezi la statutul de student? Ești student și te așteaptă cea de-a doua sesiune din viața ta, după una dificilă din iarnă? Sau te pregătești de licență? Sau vrei să știi pur și simplu cum poți învăța mai eficient? Te aștept în ultima zi de marți din luna mai (asta pentru că luni e zi de vacanță) să vorbim despre cum a învăța poate fi plăcut și cu efect pe termen lung. De ajutor sunt câteva strategii de învățare pe care le putem folosi fiecare, adaptat. Te aștept la Cărturești Platinia Mall de la 18:30 să învățăm cum să învățăm!

Gabriela HUM este psiholog și trainer, fiind activă în zona de consultanță și dezvoltare personală din 1997. Coordonează echipa ATU Consulting și activitatea companiei din 2004 și e direct implicată atât în strategie, cât și în proiectele desfășurate în firmă. Gabi e pasionată de grupuri și dinamica acestora. Crede cu tărie că relația este cea care stă la baza schimbărilor, creșterii și dezvoltării umane și că învățarea este un proces de descoperire.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfONwIOv7QQLeN_dSXS6e8WlkpN4Abz8-Hzi0DVwxfTF2yYig/viewform

Te așteptăm cu mare drag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.