29 martie În căutarea oii fantastice

Joi, 29 martie 2018, ora 18:00, Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Participarea gratuita

Clubul de Carte Cluj 4.3 – În căutarea oii fantastice

A venit momentul să ne familiarizăm cu Haruki Murakami, motiv pentru care vom discuta la Clubul de Carte Cluj din luna martie despre romanul „În căutarea oii fantastice” / „A wild sheep chase”.

Ce se întâmplă la cluburile noastre de carte? Este simplu: alegem o carte, stabilim data evenimentului, ne întâlnim pentru a discuta și împărtăși unii cu ceilalți idei, impresii de lectură, păreri, nedumeriri cu privire la cartea adusă în discuție și autorul acesteia.

Nu este nevoie de rezervare, luați-vă inima în dinți și haideți să povestiți cu noi chiar dacă nu ați reușit să citiți/terminați cartea! 

Avem pentru voi tot felul de bucurii:
*carduri de cititori; dacă aveți deja, nu uitați să le aduceți.
*cartea lunii o puteți achiziționa de la Bookstory cu 10% reducere – trebuie doar să menționați că participați la Clubul de Carte Cluj și să solicitați reducerea;
*la fiecare trei cărți citite pentru acest club, primiți o carte cadou din partea bookblog.ro .

Clubul de Carte Cluj este o inițiativă AIVI – Asociația Informală a Vocilor pentru Incluziune, în colaborare cu bookblog.ro și își propune să aducă în librărie, printre cărți, oameni pasionați de lectură dispuși să-și împărtășească opiniile și experiențele de cititor împreună cu ceilalți.

Vă așteptăm cu drag! 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.