29 martie Lara Fabian

Joi, 29 martie 2018, ora 20:00, Sala Polivalenta, str. Uzinei Electrice

Pret bilet: intre 129 si 330 lei

Lara Fabian – Camouflage

Iubirea ei e cu adevarat impartasita de public, care, la fiecare concert al Larei, canta inaintea ei cea mai frumoasa declaratie de dragoste a tuturor timpurilor, JE T’AIME“E probabil unul dintre cele mai urmarite cantece ale mele de pe Youtube, pentru ca, cred, declanseaza in oameni acea senzatie de unitate, de apartenenta unul la altul”

Celebra cântăreaţă Lara Fabian revine pentru a susţine un nou show, care va conţine atât piese de pe noul material al artistei „Camouflage”, cât şi hituri care i-au adus succesul internaţional. Mai mult, fanii care îşi vor cumpăra bilete la spectacol vor primi gratuit şi albumul solistei. „Camouflage”, care va fi lansat în luna octombrie a acestui an, are un stil modern şi fresh, promovat deja prin cele două single-uri extrase: „Growing Wings” şi „Choose What You Love Most”.

Lara Fabian s-a lansat pe piaţa muzicală începând cu 1986, iar recunoaşterea sa internaţională s-a produs după participarea la concursul Eurovision din 1988, unde a reprezentat Luxemburg, cu piesa „Croire”. Debutul său discograpic s-a numit simplu „Lara Fabian” şi i-a deschis drumul către o carieră plină de success. De la debutul său, artista a rămas fidelă limbii sale materne, iar dovada cea mai mare este celebrul său hit „Je T’aime”, care a avut un succes internaţional incredibil, piesa fiind interpretată live de artistă şi în prezent.

Biletele pentru concertul Lara Fabian pot fi achiziţionate din reţeaua Eventim sau online

http://www.eventim.ro/ro/bilete/lara-fabian-camouflage-cluj-napoca-sala-polivalenta-969644/performance.html

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.