29 noiembrie-4 decembrie RoCreator

RoCreator 29 noiembrie

29 noiembrie – 4 decembrie 2022, ora 11:00, Urania Palace, str. Horea, nr. 4

Intrarea liberă

RoCreator – târgul artizanilor, designerilor și artiștilor din Transilvania

Iarna aceasta te invităm la 6 zile de shopping responsabil la RoCreator! Vei putea alege din produsele unice a peste 60 de creatori din 12 judete! Fie că îți dorești ceva deosebit pentru tine sau pentru cineva drag, cu siguranță vei găsi cele mai faine produse la evenimentul nostru. Iar dacă ești deja cu gândul la cadourile de Crăciun, noi îți vom veni în ajutor cu cele mai bune idei care îi vor impresiona chiar și pe cei mai mofturoși membri ai familiei.
In fiecare zi, primii 50 de vizitatori ai targului vor primi cate un voucher de 10% reducere pe care îl pot folosi la expozanții din cadrul târgului.
Dar surprizele nu s-au terminat! La această ediție, te invităm să participi la Tombola RoCreator, unde vei avea ocazia să câștigi unul din cele 6 premii în valoare de ~200 lei fiecare: 6 seturi-cadou cu produse ale creatorilor de la evenimentul nostru sau Marele Premiu: o lampă PipeLights by Serox în valoare de 339 lei! (Intrarea la eveniment este liberă! Participarea la tombolă este opțională și costă 5 lei. Regulamentul tombolei poate fi consultat aici: https://tinyurl.com/yz3juc33)
Marți – Duminică: 11:00 – 20:00   RoCreator 29 noiembrie  RoCreator 29 noiembrie 
Te așteptăm la Târgul artizanilor, designerilor și artiștilor din Transilvania!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.