Marţi, 29 noiembrie 2022, ora 10:00, Atelierul de icoane al Muzeului Etnografic al Transilvaniei, Piața Ștefan cel Mare, nr. 5

Expoziția Regăsirea de sine

Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la expoziția „Regăsirea de sine”, expoziție de pictură a artistei Daniela Dâmbar.

Daniela Dâmbar este absolventă a Universității de Artă și Design din Cluj-Napoca, membră a UAP din România.

După cum mărturisește autoarea exponatelor expoziției, „Regăsirea de sine” reprezintă orientarea spre dimensiunea sufletească a unui om modern care își dorește să trăiască mereu în bine, frumos și armonie.

„Selecția de lucrări mă prezintă întorcându-mă la dimensiunea intimă a sufletului, la acea parte din mine care mă face fericită. Așa cum unii dintre noi doresc să retrăiască perioadele frumoase din viața lor, tot așa și eu îmi doream să revin la perioada studenției când trăiam arta în permanentă. Pentru mine, pictura este o voce prin care mă exprim, este o lume plină de posibilități, este o alternativă în care culoarea și forma devin poezie, pe care o creez și recreez conform simțirii intime ale ființei mele”. (Daniela Dâmbar)

Expoziția va putea fi vizitată pănă în data de 16 decembrie 2022.

Program de vizitare: luni – vineri, între orele 10:00-18:00