29 octombrie Beat Babel

Sambata, 29 octombrie 2016, ora 20:00, Casa Tranzit, str. George Barițiu, nr. 16

Intrarea liberă

Beat Babel – Multilingual Poetry Slam Performance

Poetry Slam este un eveniment literar având caracterul unui performance. Centrul Cultural German include acest nou format în programul său cultural din această toamnă, promovând astfel experiențele multiculturale și arta poetică mai puțin obișnuită, creativă și îmbinată cu elemente performative.

În cadrul evenimentului ”Beat Babel” șapte poeți de slam din România și Germania vor performa pe scenă cu propriile texte în trei limbi. Invitat special din Germania este renumitul poetry slammer Bas Böttcher, care va susține și un workshop pentru tineri clujeni. Alături de el, vor urca pe scenă artiștii locali: Maria Cărbunaru,  André Ferenc, Paul Cristian, Vass Csaba, Balog Tamás și Tudor Ciubotari. Atmosfera va fi întreținută muzical de către quidbop.

”În Germania, scena poetry slam este foarte dezvoltată, dar și în Cluj s-au organizat câteva evenimente în acest format. Ne dorim să dezvoltăm acest subiect și sub forma unui workshop premergător performance-ului. Poetry Slam reușește să aducă literatura mai aproape de oamenii tineri și să o facă mai atractivă”, a declarant directorul Centrului Cultural German, Ingo Tegge.

Evenimentul este organizat împreună cu The Nest și se desfășoară în cadrul Zilelor Tranzit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.