29 octombrie Distanța dintre vise și obiective

Luni, 29 octombrie 2018, ora 18:30, Cărturești Platinia Shopping Mall, calea Manastur, nr. 2-6

Intrarea liberă

Distanța dintre vise și obiective

Ultima întâlnire din această ediție a evenimentului Luni de poveste …la Cărturești este despre Distanța dintre vise și obiective. De la 18:30 la 20:30, Răzvan Goga ne așteaptă cu o surpriză.

„Multă lume poate spune că distanța dintre vise și obiective se măsoară cu voințometru, contextometru și multe alte instrumente năstrușnice. Alții pot susține că același drum poate fi măsurat în stima de sine, recunoaștere sau recompensă. Eu cred că și unii și ceilalți au dreptate. Și mai cred că atât visele, cât și obiectivele au un rol bine definit în viețile noastre pe care vă invit să-l explorăm din perspectiva mai multor filozofii și experiențe care ne-ar putea schimba viețile.

Te aștept cu drag,
Răzvan”

Răzvan Goga este consultant și trainer ATU Consulting, cu o experiență de peste 15 ani în vânzări directe, distribuție, management în vânzări și training, dezvoltată în zona telecom și FMCG. Carismatic, deschis și totodată un profesionist desăvârșit, Răzvan consideră că trainingul tradițional combinat cu metodele de învățare alternative pot susține schimbarea care să contribuie la dezvoltarea fiecăruia dintre noi.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, te rugăm să îți rezervi un loc completând formularul de înscriere – http://bit.ly/Răzvan-GOGA-înscriere

Te așteptăm cu drag!

Atelierul face parte din proiectul „Luni de poveste… la Cărturești”, eveniment organizat de ATU Consulting. În octombrie 2018, timp de cinci săptămâni, în fiecare început de săptămână, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Platinia Shopping Center, Cluj-Napoca), te așteptăm într-o atmosferă plăcută și prietenoasă așa cum ne-am obișnuit, cu teme de interes pentru viața de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.