29 septembrie-2 octombrie Festival of Creative Work

Festival of Creative Work

 29 septembrie – 02 octombrie 2022, ora 19:00, Piata Unirii, Cluj-Napoca

ZAIN – Festival of Creative Work – a 5-a ediție

De la km 0 al Clujului, mai exact. Același punct de pornire din care am realizat la Zain 4, că “Design starts with a blank page”. Festival of Creative Work 

Încurajăm începuturile inspirate și amenajăm un nou cadru temporar pentru comunitatea creativă din Transilvania. Pentru designeri și producători de specialitate, pentru toți cei interesați de viitorul profesiilor creative și, inclusiv pentru cei care ne vor vizita din curiozitate.

ZAIN 2022 va fi decorat cu prezentări și expoziții din câteva domenii ale industriei creative: producție și design de mobilier, fashion design, design de accesorii, ilustrație, graphic design, UX, aplicații interactive și lighting design.

Timp de 4 zile vom transforma Piața Unirii într-un camping al expresiei prin design, pentru a reconstitui traseul de la lucrul manual la produsul digital, cu accente pe inovație, meșteșug și tehnologie.

Ediția din acest an a festivalului, este parte din proiectul Cluj Future of Work finanțat de Fondul European de Dezvoltare Regională prin Urban Innovative Actions.

Cluj Future of Work este un proiect inițiat de Divizia de Inovare Urbană din Cluj-Napoca, creată de Centrul Cultural Clujean în parteneriat cu Centrul de Inovare și Imaginație Civică din Primăria Cluj-Napoca.

Toate evenimentele din cadrul festivalului, se vor desfășura în condițiile de siguranță impuse de situația socială actuală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.