3 aprilie Cinema – A Plastic Ocean

Marţi, 03 aprilie 2018, ora 20:00, Flying Circus, str. Universității, nr. 3 

Intrarea liberă

Cinema – A Plastic Ocean

Problema poluării cu plastic crește în fiecare an exponențial; noi producem mai mult de 300 de milioane de tone de plastic, jumătate din acestea sunt destinate utilizării de unică folosinţă, iar în fiecare an aproximativ 8 milioane de tone ajung în oceanele noastre.

Putem rezolva această problemă și o putem face educând și angajând pe toată lumea într-o conversație pentru a regândi utilizarea plasticului.

Odată ce devinim conștienți de amenințarea la adresa sănătății umane, aceasta va deveni o alegere personală pentru a împiedica pătrunderea deșeurilor de plastic în mediul înconjurător.

Planificăm să abordăm această problemă, printr-o campanie de conștientizare care folosește filmul și mass-media – filmul documentar, „A plastic ocean”, un documentar al unei echipe internaționale de oameni de știință și cercetători care au călătorit în douăzeci de locuri din întreaga lume timp de patru ani pentru a explora starea fragilă a oceanelor noastre şi au descoperit adevăruri alarmante despre poluarea cu plastic.

Eveniment în colaborare cu sustenabil.cj

3 aprilie Cinema – A Plastic Ocean

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top