3 aprilie Omul. Ființă socială

Marţi, 03 aprilie 2018, ora 18:45, str. Victor Babes, nr. 13, etaj 1

Intrarea liberă

Omul. Ființă socială – intâlnire toastmasters

„Omul este un animal social.” – Aristotel, Politica

Fie că recunoaștem, fie că nu, cu toții avem nevoie de oameni în juru nostru. Oameni pe care să-i apreciem, să-i fascinăm, pe care să-i învățăm, care să ne învețe și împreună cu care să trăim experiențe de neuitat.

Felul în care atragem oamenii din jur și ii menținem aproape este, pentru unii o enigmă, pentru alții o strategie, iar pentru alții o artă.

Vino la ședința Toastmasters să descoperim împreună cum putem să ne conectăm cu oamenii din jur, fără ajutorul internetului și ce anume îi determină să își dorească să petreacă timp alături de noi.

De ce ar trebui să participi?
Dorești să îți îmbunătățești abilitățile de Comunicare si Leadership? Vrei să devii mai încrezător în propriile forțe? Hai la Toastmasters!

Vei învăţa cum să:
– Îți formulezi și să îţi exprimi ideile în mod eficient;
– Fii convingător și încrezător când susții prezentări și discursuri;
– Îți îmbunătățești abilitățile de relaționare interpersonală.

Ce este Toastmasters?
Din 1924 Toastmasters Internațional a ajutat mai mult de 4 milioane de oameni ca și tine, din toate colțurile lumii, să devină oratori și leaderi plini de încredere.

Toastmasters International este un reper mondial în dezvoltarea abilităților de comunicare și leadership, cu mai mult de 345.000 membri în peste 15.900 cluburi din 142 țări. Această rețea de cluburi, împreună cu programul unic de învățare prin practică, te pot ajuta să scapi de frica de a vorbi în public.

La Toastmasters dobândești abilitățile și încrederea de care ai nevoie pentru a te exprima eficient în orice situație. Fie că ești profesionist, student, părinte sau pensionar, Toastmasters este cea mai eficace, plăcută și convenabilă metodă de a câștiga competenţe de comunicare.

3 aprilie Omul. Ființă socială

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top