3 decembrie Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești

Luni, 03 decembrie 2018, ora 10:00, Cluj-Napoca

Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești

Asociația Părinte inFloresti in parteneriat cu VIVO! Cluj-Napoca și in colaborare cu Școala Internațională Spectrum, Liberty Technology Park Cluj, Colegiul Naţional „George Bariţiu”, Școala gimnazială ‘ Iuliu Hațieganu ‘ Florești, Școala gimnazială ‘ Nicolae Iorga ‘, Grădinița cu program prelungit Florești, Școala gimnazială Luna de Sus, Liceul teoretic ‘ Eugen Pora ‘, Casa de Copii Casuta Bucuriei, Comunitatea Mamprenoare și FitArts Gym by Roxana Nedelcu vă invită să vă implicați in proiectul de generozitate și intrajutorare comunitară ‘ Părinte inFlorești te indeamnă să Dăruiești ‘, desfășurat in perioada 6-22 decembrie.

In cadrul acestui proiect, vă puteți implica Dăruind :
1. Povesti de viata, pline de suferințe și lacrimi, ale unor familii care considerati că au nevoie de sprijinul comunității.
Scrieți-ne pe laura@parinteinfloresti.ro o poveste de viață a unei familii nevoiașe menționând lucrurile de care au nevoie până la data de 11 decembrie și noi vom incerca să ii acoperim nevoile cu sprijinul comunității.

2. Donatii materiale sub formă de lucruri pentru intreaga familie / produse alimentare neperisabile / cărți și articole pentru școală
Dacă doriti să donați astfel de lucruri pentru familiile in nevoie, puteti să le strângeti intr-o cutie, să le impachetați, să puneti o etichetă pe ea care să conțină detalii referitor la conținut și să le depuneți la standul asociației din VIVO! Cluj-Napoca, in perioada 6-20 decembrie, in intervalul 18-20 in timpul săptămânii și 12-20 in weekend. Dacă dorești să fii contactat de beneficiarul actului tău de generozitate, puteți să menționați pe cutie și numărul Dvs de telefon sau adresa de email.

3. Timp
Scrieți-ne pe laura@parinteinfloresti.ro dacă doriți să sprijiniți proiectul și să oferiți copiilor Dvs lecția recunoștinței, vizitând impreună cu ei o familie nevoiașă și dăruind membrilor acesteia lucrurile de care au nevoie. Noi vă vom pune in contact cu aceștia.

4. Donatii
Puteți alege să faceți donații și să primiți pe baza acestora mici cadouri pentru cei dragi, sub formă de decorațiuni de Crăciun, cosmetice handmade sau bijuterii, de la standul cu lucrușoare handmade create de membrele asociației. O parte din sumele adunate vor fi direcționate către familiile in nevoie incluse in acest proiect iar restul banilor vor acoperi cheltuielile legate de organizarea și desfășurarea proiectului.

Standul il puteți găsi conform următorului program :
3-7 dec : Liberty Technology Park, intrarea Impact Hub, intre orele 10.00-14.00
6-22 dec : VIVO! Cluj-Napoca, de luni până vineri, intre orele 18.00-20.00 și in weekend intre orele 12.00-20.00
4 dec : intre orele 18.00-20.00, in cadrul seminarului “ Și mamică, și antreprenor de succes “ organizat de comunitatea Mamprenoare, la sediul Liberty Technology Park Cluj
8-9 dec : in cadrul Handmade Business, la Casino, sâmbătă de la 16.00-20.00 și duminică de la 10.00 la 20.00
12 dec : Sediul De’Longhi, intre orele 09.00-16.00
13 dec : sediul Emerson, sala “ Auditorium Charles F. Knight “, intre orele 10.00-15.00.

Puteți face donații și in cadrul atelierelor pentru copii organizate la VIVO! Cluj-Napoca, in zilele de 8, 9, 15, 16 și 22 decembrie. Atelierele au tematică diferită, sunt foarte interesante și educative pentru copii și sunt susținute de către membrele asociației și de către profesori de la Școala Internațională Spectrum. Participarea este gratuită iar participanții sunt invitați să susțină cu donații cazurile sociale incluse in acest proiect caritabil.

Implicați-vă pentru oamenii de lânga Dvs, pentru comunitatea din care faceți parte și in primul rând pentru Dvs și copiii Dvs, oferindu-le acestora adevărate lecții de viață !

Echipa Părinte inFlorești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.