3 iulie Avanpremieră Spider-Man: Far From Home

Miercuri, 03 iulie 2019, Cinema City Iulius, Cinema City VIVO!, Cinema Florin Piersic

Spider-Man: Far From Home (Omul-Păianjen: Departe de casă) – regia: Jon Watts

În Omul păianjen: Departe de casă, Tom Holland revine în rolul super-eroului prietenos din vecini, care – – după evenimentele din Avengers: Endgame – trebuie să intervină pentru a se opune noilor ameninţări puse în faţa lumii noastre, care s-a schimbat pentru totdeauna. Filmul extinde universul Spider-Man, scoţându-l pe Peter Parker din zona de confort a casei sale din Queens, New York, pentru a-l trimite în Europa, în ceea ce se presupunea că va fi o vacanţă şcolară – dar care se transformă în cea mai mare provocare şi aventură epică de până acum.

Nick Fury, fostul şef al S.H.I.E.L.D., îi spune lui Peter că Spider-Man va trebui să facă faţă unei noi provocări, aceea a Creaturilor celor patru elemente fundamentale: pământul, aerul, apa şi focul. Creaturile monstruoase au scos capul printr-o gaură a universului… după şocul creat de evenimentele din Avengers: Infinity War şi Avengers: Endgame.

Peter îl întâlneşte apoi pe Quentin Beck, un super-erou, cunoscut și ca Mysterio, care vine de pe o planetă alternativă Pământului şi care e hotărât să pună capăt asaltului acestor creaturi ale elementelor fundamentale.

Departe de casă, Peter trebuie să-şi protejeze prietenii, să salveze lumea, să se ridice la înălţimea unei provocări căreia numai el îi poate face faţă şi să se împace cu destinul său de Spider-Man.

Cu: Zendaya, Tom Holland, Samuel L. Jackson, Jake Gyllenhaal

Gen film: Acţiune/ Aventuri/ Comedie/ SF

Durata 130 minute

Program: 

Cinema City Iulius: 19:00(3D) 20:00(3D, 4DX)

Cinema City Polus 20:00(3D)

Florin Piersic 19:30(3D)

https://www.youtube.com/watch?v=1XW1Ygatsz4

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.