3 iulie Concert Symphress

Duminica, 03 iulie 2016, ora 21:00, Flying Circus PUB, str. Iuliu Maniu, nr. 2

Concert Symphress

Știm toți ce înseamnă Classic Goth Night, cum se desfășoară și de ce ne place, doar că această ediție este una specială. De ce? Pentru că avem în deschiderea serii debutul unei trupe.

Vă așteptăm la concertul trupei Symphress, unde sperăm să creăm o atmosferă memorabilă! Dacă îți place muzica metal combinată cu cea clasică și câteva elemente tradiționale, dar și să dai din cap pe riffuri „heavy”, te așteptăm cu drag!

Acesta e un proiect muzical nou, care a luat naștere după dispariția unei alte trupe în care Evelin Bodea (voce) și Brici Mihai-Dan (chitară) au activat o scurtă perioadă. Deoarece Clujul nu le-a oferit multe soluții cu privire la instrumentiști, aceștia au pornit la drum cu Symphress ca și proiect acustic/ambiental. În primăvara lui 2015, Marius Petriman (tobe) devine toboșarul trupei, la care aproape imediat se alătură și Andrei Roșca (bas). Mai târziu, Dragoș Leonte (clape) devine clapistul și pianistul trupei.

Stilul Symphress e o derivație de la classicul rock progresiv, la care se adaugă elemente de muzică acustică, muzică clasică, sau chiar folclor. Abordând teme filosofice și combinând muzica metal cu cele menționate mai sus, cele mai importante influențe ale trupei Symphress rămân Therion, Nightwish, Pink Floyd, Dream Theater, Opeth, Iron Maiden ș.a..
„Timpul nu mai avea răbdare.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.