3 iunie Emi / Suciu / Ciubuc / K!D Chriss

Vineri, 03 iunie 2016, ora 23:00, Club Midi, str. Berariei, nr. 6

Contur Label Night – Emi / Suciu / Ciubuc / K!D Chriss

O prezenţă stabilă pe scena muzicii electronice underground, Emi livrează seturi şi piese de calitate în mod discret, folosind aliasurile Emi Nescu sau Visullucid.
Dens, fără a îngreuna atmosfera şi light, fără să-i lipsească substanţa, Emi face ca timpul să curgă un pic mai lent iar sunetele ilustrează un peisaj ireal, rupt dintr-o poveste din copilărie când nu mai ştii ce ai auzit şi ce ţi-ai imaginat.

Suciu este unul dintre artiştii români a căror muzică ia amploare de ceva timp. Printr-un blend soft între house, tech house şi deep, Suciu ilustrează sonor that special groove, pentru care muzica românească electronică este atât de apreciată în ultimii ani.

E posibil să nu fi auzit până acum de Andrei Ciubuc, dar cu siguranţă dacă ai participat la un eveniment Sunrise ai auzit cel puţin una din piesele sale, frecvent redate de cei mai apreciaţi dj români.
De curând, Andrei Ciubuc a ieşit din umbră cu primul său release oficial în calitate de producător – Zorele EP (UVAR004).

Creativitatea este libertatea din spatele unei idei, continuată prin pasiune și dedicare, rezultând o carieră de peste 10 ani și fondarea proiectelor Midi, MIORITMIC și S*NOVA, ce au pus Clujul pe harta muzicii electronice internaționale. Cu o seriozitate meticuloasă, K!D Chriss continuă să ofere oricărei petreceri o experiență vibrantă și intensă, des întâlnindu-l alături de artiști emblematici ai muzicii techno.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.