3 iunie Mâță cu povești

Sâmbătă, 3 iunie 2017, ora 11:00, Libraria Bookstory, b-dul Eroilor, nr. 6-8

Accesul este gratuit

Mâță cu povești – în lectura Ioanei Tămâian

Mama de poveste Ioana Tămâian le citește celor mici din cartea Nu vreau să fiu broască. Vă așteptăm cu drag la ultima întâlnire din acest sezon!

Credem în dezvoltarea armonioasă prin poveste. Avem încredere atât în conținutul educativ al poveștilor, cât și în puterea lor de a se adapta nevoilor oamenilor din toate timpurile.
De aceea va invităm în fiecare sâmbătă la un atelier dedicat lecturii, înţelegerii poveştilor, condimentat cu activităţi recreative.

În fiecare sâmbătă, am avut ca invitat de onoare un părinte care a citit celor mici povestea sa preferată.
Şi de fiecare dată, el a dat ştafeta următorului părinte (mamă sau tată), ca pe cea mai de poveste provocare. O adevărată mâță cu poveşti, cu puţină nostalgie (pentru generaţia cu cheia la gât) și un fericit prilej de petrecere a timpului cu copiii noştri.

Părinţii sunt bineveniţi în Poveste sau pot lua o pauză de lectură relaxantă, în zona special amenajată pentru ei.

Ca să fim siguri că avem destule perne sau scaune, nu uitaţi să confirmaţi prezenţa la adresa de e-mail contact@bookstory.ro
Micilor cititori care au participat la cel puțin 8 întâlniri de poveste, le-am pregătit distincția de Koalified Readers. Mai multe detalii în librărie.

Bookstory e o uşa îngustă pe Eroilor 6-8, pe unde intri în toate poveştile pe care noi le iubim şi apoi te pierzi în poveşti pe care le-ai putea iubi tu și copilul tău.

3 iunie Mâță cu povești

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top