3 iunie Primul retro party în tramvai din Romania

Vineri, 03 iunie 2016, ora 19:00, Cluj-Napoca

Primul retro party în tramvai din Romania

Se deschid ușile la primul Retro Party în cel mai nou tramvai din Cluj-Napoca, SWING.

Evenimentul este atât menit să fie încălzirea pentru cel mai mare retro party din Romania, We Love Retro, care va avea loc pe data de 16-17 iunie 2016 la Sala Polivalenta, cât și pentru a susține mersul cu transportul în comun, în detrimentul transportului cu mașina.

Atmosfera va fi întreținută de Paulie, co-fondatorul evenimentelor “I Love The 90`s” care s-au desfășurat în localuri ca și Gazette sauFlying Circus PUB

Party în tramvai

Ce trebuie să știți despre Retro Party În Tramvai:

– tramvaiul pornește la ora 20:00 de la stația Minerva pe ruta: stația Sala Polivalentă – stația Barițiu – ajungând înapoi în stația Minerva

– o cursă durează aproximativ 50 minute

– tramvaiul va face 3 ture a câte 40 minute

– accesul se face pe baza biletului sau abonamentului CTP

Totodată, vineri 3 iunie va avea loc “One Day Sale”. Pe parcursul zilei de vineri veți putea profita de oferta care vă oferă bilete pe zile la We Love Retro la un preț cu totul special!

16 iunie (We Love Rock Day) – Bilet la 60 lei

17 iunie (We Love The 90’s Day) – Bilet la 49 lei

*Această ofertă este valabilă doar pe data de 3 Iunie offline la Cinema Florin Piersic sau online pe biletmaster.ro

We Love Retro

Transylvania Music Event aduce la Cluj, artiștii care au definit muzica anilor ’80 și ’90. Pe 16 și 17 Iunie 2016 generația celor de 25-45 de ani va avea ocazia să își reamintească de vremea primelor discoteci, a casetofoanelor cu luminițe și a petrecerilor cu colegii de școală. Scena le va aparține artiștilor pe a căror muzică se dansează și astăzi la toate petrecerile retro din România: Bonnie Tyler, Smokie, E-Type, Mr. President, Dr. Alban, și No Mercy.

Un festival care a crescut de la an la an, Transylvania Music Event este unul din cele 10 evenimente prioritare ale municipiului Cluj-Napoca și susține candidatura orașului la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021, după succesul campaniei pentru titlul de Capitală a Tineretului în 2015. Evenimentul va avea loc în Sala Polivalentă a municipiului Cluj-Napoca și va folosi din plin arhitectura și designul spațiului, care îl va completa cu decoruri tematice WE LOVE RETRO.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.