3 mai Design Thinking Workshop

Joi, 3 mai 2018, ora 19:00, ClujHub, str. Regele Ferdinand, nr. 22-26

Participarea gratuită

Design Thinking Workshop cu Helmut Bloos

Doriți să aflați mai multe despre ce este Design Thinking și cum vă poate ajuta să creați experiențe mai bune pentru utilizatori? În cazul acesta, alăturați-vă pentru o scurtă introducere în Design Thinking și participați la o sesiune de brainstorming rapidă care vă va ajuta să practicați și să testați ceea ce ați învățat la fața locului.

Pe durata evenimentului, veți avea șansa să aplicați metodologii de Design Thinking în echipe, încercând în același timp să soluționați un studiu de caz. La sfârșitul sesiunii vom furniza metodologia care a fost urmată de agenția de service design care a lucrat la acest caz. Vom avea, de asemenea, timp să reflectăm asupra constatărilor și să răspundem la întrebările pe care le puteți avea.

Helmut Bloos a lucrat ca si Community Manager la Rocket Labs un spațiu de coworking din Copenhaga. În acest rol, Helmut a fost responsabil de gestionarea, dezvoltarea și menținerea unor legături strânse între companiile digitale cât și cu rețelele profesionale externe din Copenhaga.

În prezent, Helmut este interesat în a aplica cunostințele în Design Thinking pentru dezvoltarea unei abordări centrate pe client care să ajute dezvoltarea comunităților în spațiile de lucru cât și îmbunătățirea serviciilor.

Experiența sa anterioară include: Design Researcher la SJELP, un furnizor de software specializat; facilitator la KPH, un co-working space dedicat antreprenorilor și organizaților legate de inițiative culturale, ecologice și sociale din Copenhaga.

Participarea este gratuită, însă înscrierea obligatorie – locurile fiind limitate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.