3 martie Increderea – temelia succesului

Sambata, 03 martie 2018, ora 14:00, Cinema Marasti, str. Aurel Vlaicu, nr. 3 a 

Participarea gratuita

Increderea – temelia succesului

Oamenii de succes au fost studiati de mai bine de un secol in incercarea de a determina care sunt trasaturile definitorii care ii deosebesc de oamenii obisnuiti.

Pentru a va duce la indeplinire ceea ce v-ati propus, aveti nevoie de anumite calitati, iar 4 dintre acestea sunt: Dorinta puternica, Determinarea, Increderea in Sine si Perspectiva pe termen lung.

Una dintre cele mai frecvente probleme de care se izbește cineva de-a lungul vieții este increderea in sine. Mai precis lipsa încrederii în sine și în propriile acțiuni.

„Dintre toate parerile, cea pe care o aveti voi despre voi insiva e cea mai importan­ta. Exista o legatura intre pasivitate si actiune, intre reusita si esec“, spu­ne unul dintre cei mai mari psihologi americani contemporani, Nathaniel Branden.

Conform lui Nathaniel, increderea in sine, inainte de orice, este o experienta. Inseamna sa vezi ca poti face fata provocarilor cotidiene. Inseamna sa ai incredere in capacitatea ta de a gandi, de a in­va­ta, de a alege, de a lua decizii, de a te adapta la schimbari… Si in­seam­­na sa stii ca meriti fericirea.

Tu vrei să ai mai multă încredere în tine?

Vino sa ii cunosti pe cei care au reusit sa isi dezvolte aceasta calitate!

Cum ar fi ca în 4 ore, peste 15 oameni remarcabili să îți ofere cadou poveștile lor de viață despre cum și-au construit încrederea în ei?

Absolvenții Atelierului de Life Speaking vor urca pe scenă și îți vor împărtăși în 7 minute povești personale, informații utile, emoție și multă încredere care să te ajute să treci peste provocările tale și să ai o viață mai fericită!

Din Aprilie 2014, în cele 23 de ediții, peste 250 de oameni minunați, au absolvit Atelierul de Life Speaking. S-au redescoperit pe ei înșiși, au devenit mult mai încrezători în propriile forțe, au învățat să creeze și să livreze discursuri inspiraționale din experiențele lor de viață, au învățat cum să își gestioneze emoțiile și cum să se bucure de fiecare moment atunci când vorbesc în public.

Din tot ce au învățat vor să îți ofere ție un mesaj, extras din viața lor, care să te ajute să ai zile mai senine, mai pline de speranță și împliniri.

În plus, pentru a-ți oferi și mai multă valoare, avem și invitați speciali care au trecut prin multe provocări și acum se bucură de rezultatele muncii lor. Ii vei cunoaște în zilele următoare.

Scopul acestui eveniment este de a răspândi puterea poveștilor personale și valoarea mesajelor celor care vor vorbi, unui număr cât mai mare de persoane.

Singura rugăminte pe care o avem este să te înscrii folosind formularul de inscriere: https://form.jotformeu.com/80356204371349

Te așteptăm cu multă bucurie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.