3 noiembrie Krepuskul

Vineri, 03 noiembrie 2017, ora 20:30, Hard Club, str. Republicii, nr. 110

Krepuskul – lansare album Hybrid

KREPUSKUL lanseaza albumul “Hybrid ” pe data de 3 noiembrie la Cluj-Napoca, in Hard Club cu un show special! Cu peste 400 de concerte la activ, avute in toata Europa, din Rusia pana in Anglia trupa abordeaza un metal experimental cu influente de metalcore si este una din cele mai active trupe din tara.

KREPUSKUL a semnat cu casa de discuri Morning Star Heathens Music Group din Anglia pentru albumul „Hybrid” și deja au apărut și primele review-uri ale viitorului album:

„Hybrid is a very heavy, powerful album, with solid song structures, which I can’t really compare to any other band that I have ever heard before. Krepuskul have managed to give each of the nine tracks on this album their own identity, no two songs sound the same.

Breakout este o formație de Melodic/Post-hardcore din Cluj-Napoca!
Entuziasmul trupei provine din energia pe care publicul o transmite la fiecare concert, materializându-se într-un show dinamic și antrenant. Trupa este mereu pregătiți sa dea tot ce au mai bun pe scenă.

Eat Your Heart este o formație de rock/metal din Cluj-Napoca. Aceasta își face apariția la jumătatea anului 2016 prin lansarea primei piese, numită “Mirrors”. Spre sfârșitul anului trupa începe să se facă cunoscută pe plan local în primele concerte live atât în oraș, cât și în țară.

Eat Your Heart este o trupa tânără, ambițioasă și determinată, cu un stil ce îmbină mai multe sub-genuri din rock, metal și nu numai. Având un sound modern, dat de agresivitatea screamurilor, combinat cu cleanuri melodice și riff-uri grele, trupa dorește să se ridice la standarde internaționale și să se autodepășească cu fiecare lansare pe care o fac.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.