3 noiembrie Toulouse Lautrec

Joi, 03 noiembrie 2016, ora 21:00, Euphoria Music Hall, Calea Manastur, nr. 2-6

Pret bilet: 20/ 25 lei

Concert Toulouse Lautrec

Les Toulouse Lautrec descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii. Influentati initial de Rene Pricetau si John Lewis Brown, ei si-au gasit drumul in mijlocul boemei rebele. Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetzele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.

Toate single-urile lansate pana acum au intrat in topurile radiourilor care “suportau” muzica rock (Radio Guerrilla, City FM), “Te Spun” ( cu peste 500.000 de vizionari), “Yesman”, « Domino » si « Irrational » avand statut de nr.1 si beneficiind de videoclipuri realizate de catre Vlad Petri. Au urmat in mod natural invitatiile de a participa la emisiuni de televiziune precum “Garantat 100%” (TVR1), “Timpul chitarelor” (TVR2), “Remix” (TVR Cultural), “Nasul” (10 TV), apoi la marile festivaluri : B’estfest 2011, 2012 & 2013, Peninsula 2011, Liveland 2010, Top T 2010, Padina Fest 2010&2011, Rocker’s Challenge 2011, Fete de la Musique 2011, Rowmania 2011, Future Shorts 2012, Europa Fest 2012, Zilele Francofoniei la Budapesta 2012, FishEye Festival 2015. Primul lor concert pe taram francez a avut loc in cadrul Snow Fest in cunoscuta statiune de ski Les Deux Alpes in iarna lui 2013, dupa care au urmat concerte la festivaluri din Polonia (Festivalul Literaturii la Cracovia), Rep. Moldova (Sun-Day Fest la Chisinau) si Austria (Waves Festival la Viena).

Intitulat “Heroes” si lansat in octombrie 2011, albumul lor de debut contine o suma de piese care vorbesc despre eroi din viata de zi cu zi (Blackie Male, Apartman, Dizzy, Porno, Barman, Yesman ) sau inspirati din scrierile lui Julio Cortazar ( Steward, Te Spun). Albumul « Heroes » a fost mixat de catre producatorul britanic Adam Whittaker, ca de altfel si cel de-al doilea album “Extraordinar” pe care site-ul de specialitate muzicisifaze.com l-a desemnat “albumul anului 2013”, acordandu-i nota maxima, 10! Printre piesele de pe album se afla si cele 3 single-uri lansate, toate beneficiind de videoclipuri : “Lumea-i un sat de vacanta”, “Nopti albe” si “Extraordinar”.

Cel de-al treilea album, intitulat “Dejun pe iarba” a fost lansat pe 13 iunie 2015 in cadrul Festivalului Street Delivery la Timisoara si a furnizat deja o serie de single-uri:

“Nu se termina asa”, “Aur”, “Tot ce ai tu”, “Camera 203” si recentul “I Come From a Star” lansat in premiera mondiala la Balcony TV.
Odata cu aniversarea a 5 ani de activitate a avut loc si o schimbare de componenta,

Dar trupa se recomanda in continuare numai cu numele de scena, respectiv: Apartman (chant & guitarre), Emu (basse), Greenman (batterie) et Nagyman (violoncello & claviers).

Open Doors: 18.00
Bilete: 20 de lei pre-sale, se cumpara de la Fabrica de Bere Ursus si Euphoria Biergarten Cluj
25 de lei in ziua evenimentului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

xmanyclips