3 octombrie Despre performanță în viața personală

Luni, 03 octombrie 2016, ora 18:30, Cărturești Iulius-Mall, str. Alexandru Vaida Voevod, nr. 53 B

Intrarea liberă

Luni de poveste: Despre performanță în viața personală

Cel de-al cincilea atelier din seria întâlnirilor Luni de poveste… la Cărturești Iulius-Mall.. Vă invităm să petrecem alături de Adela HARLIȘCA o seară în care să discutăm despre ce înseamnă să fii performant și cum putem să ne îmbunătățim performanța viața personală.

De cele mai multe ori, ne dorim și depunem eforturi să fim performanți la locul de muncă, să fim eficienți și să ne atingem obiectivele.
Dar oare facem același lucru și în viața personală? Ne ghidăm după aceleași principii?

Vă propunem să schimbăm decorul pentru conceptele teoretice din mediul de business și să vedem cum le putem aplica în viața de zi cu zi: de la cum ne organizăm spațiul până la a identifica ce tipuri de activități ne „mănâncă” timpul și, implicit, energia, încercând totodată să descoperim împreună care sunt motivele/cauzele pentru care se întâmplă aceste lucruri.

Adela HARLIȘCA e trainer ATU Consulting, specializată în domeniul îmbunătățirii continue și a eficientizării proceselor. Adela este o fire curioasă, deschisă la nou și preocupată de dezvoltarea continuă. Este pasionată de implementarea logicii în tot ceea ce ne înconjoară, îi plac board game-urile și cărțile de dezvoltare personală. Consideră că reușește să se adapteze în orice mediu și să învețe din orice experiență.

Intrarea la atelier este liberă – în limita locurilor disponibile. Pentru participare, vă rugăm să vă rezervați un loc completând formularul de înscriere.

Vă așteptăm cu drag!

Despre eveniment

Atelierul face parte din proiectul Luni de poveste… la Cărturești, eveniment organizat de ATU Consulting. În perioada septembrie – octombrie 2016, timp de nouă săptămâni, în fiecare seară de luni, de la 18:30 la 20:30, la Cărturești (Iulius Mall, Cluj-Napoca), vă propunem să călătorim împreună, prin teme și subiecte de interes – cu aplicabilitate directă în viața noastră de zi cu zi.

ATU Consulting activează din 2004 în domeniul trainingului și consultanței în management și resurse umane. Prin tot ceea ce facem, ne implicăm activ în proiecte de învățare și dezvoltare. Transmitem cunoștințe și experiențe relevante și dezvoltăm abilități și competențe care conduc la creșterea și valorificarea potențialului uman. Oferim servicii de training și consultanță, adaptate partenerilor noștri, servicii prin care ne poziționăm ca agenți, promotori, facilitatori și catalizatori ai schimbării personale, profesionale și organizaționale.

 

3 octombrie Despre performanță în viața personală

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top