3 octombrie Forme

Forme

Sambata, 03 octombrie 2020, ora 11:00 și 12:30, MiniReactor, str. Petofi Sandor, nr. 4

Pret bilet: 15 lei

Forme – regia: Delia Gavlitchi

Dragi bunici, părinți, unchi și mătuși când a fost ultima oară când v-ați jucat cu adevărat, așa cu sufletul plin de voie bună și multă curiozitate? Spectacolașul Forme este o joacă, o joacă a celor mari pentru cei mici, unde creăm, sucim și învârtim forme precum linii, triunghiuri, pătrate și pătrațele, cercuri și cerculețe. Ingrediente? puțină imaginție, o doză de curiozitate, voie bună în exces și minim două bucățele de prieteni. Se amestecă toate bine, bine și iată o nouă lume formidabilă pentru copilul tău.

Durata: 40 min
Recomandat copiilor: 2+

Evenimentul se va desfășura, dacă vremea permite, în curtea din spatele porții galbene.

Biletele se achiziționează atât pentru copii, cât și pentru părinți.

Vă aducem la cunoștință un set de reguli pe care spectatorii trebuie să le respecte, privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu Sars-Cov2:

Pentru evitarea răspândirii coronavirusului, vă recomandăm achiziționarea biletelor online.
Echipa Reactor vă va indica, la intrare, locul dumneavoastră.
Se recomandă insistent ca persoanele care prezintă simptome de infecţie respiratorie (tuse, strănut, rinoree) să nu participe la spectacol și să solicite modificarea sau anularea biletului prin platforma eventbook sau prin telefon la numărul 0748992729
Accesul în spațiul de spectacol va începe cu 15 minute înainte de începerea reprezentației și se va face gradual, cu respectarea distanțării de minim 1,5 m.
Accesul spectatorilor este permis doar după triajul observațional, prin măsurarea temperaturii cu termometru noncontact.
Obligativitatea purtării măștii de protecție se aplică de la intrarea în sala de spectacol, pe toată durata evenimentului, până la părăsirea spațiului. Pentru a oferi o protecţie eficace, masca trebuie să acopere gura şi nasul.
Se recomandă dezinfectarea mâinilor cu substanțele puse la dispoziție de Reactor.
Se recomandă ca accesul în spaţiu să fie făcut cu respectarea de către participanţi a distanţării de minimum 1,5 m și cu respectarea marcajelor amplasate.
Se vor respecta fluxurile de intrare/ieşire, stabilite în vederea menţinerii distanţei fizice.
Se interzice consumul de mâncare şi băutură în spațiul destinat spectacolului, cu excepția băuturilor nealcoolice ambalate în recipiente individuale, cu capac,conform normelor în vigoare.
Prezentul regulament a fost întocmit în baza Ordinului nr. 3142/2020 privind măsurile pentru prevenirea contaminării cu noul coronavirus Sars-Cov-2 și pentru asigurarea desfășurării activităților în condiții de siguranță sanitară în domeniul culturii.

Un proiect co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național. Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziția Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.