3 octombrie Grigore Leșe și Dor Transilvan

Grigore Leșe și Dor Transilvan

Sambata, 03 octombrie 2020, ora 16:00, Parcul Etnografic Național “Romulus Vuia”, str. Tăietura Turcului f.n

Pret bilet: 50 lei

Grigore Leșe și Dor Transilvan

Fundația culturală Etnostar, în parteneriat cu Muzeul Etnografic al Transilvaniei, instituție publică de cultură care funcționează sub autoritatea Consiliului Județean Cluj, vă invită la spectacolul folcloric „Grigore Leșe și Dor Transilvan”. Evenimentul va avea loc în Parcul Etnografic Național „Romulus Vuia” (str. Tăietura Turcului) și este prilejuit de aniversarea a 25 de ani de activitate artistică a ansamblului folcloric Dor Transilvan al Companiei de Transport Public din Cluj-Napoca, în calitate de mesager cultural al Clujului în peste 80 de festivaluri internaționale, pe trei continente: Europa, America și Asia.

Colaborarea cu Grigore Leșe la realizarea acestui spectacol aniversar se datorează valorii acestui artist, acurateții și autenticității repertoriului său. Un model de valorificare scenică a folclorului românesc pe care îl urmează și ansamblul Dor Transilvan.

Vă rugăm să respectați toate măsurile de distanțare socială și de igienizare impuse de covid-19. Numărul maxim de participanți va fi 400.

Biletele se pot procura online pe paginile : iabilet.ro, entertix.ro, myticket.ro

Vă așteptăm!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.