3 septembrie Open

Sambata, 03 septembrie 2016, ora 20:00, Fabrica de Pensule, str. Henri Barbusse, nr. 59-61

Pret bilet: 20 lei

Open – un spectacol creat printr-un proces devised theatre

Unde și cum ne mai găsim liniștea în conceptele de „single” sau „open”? Cum ajungem să ne exorcizăm dorința de tandrețe și cum ne raportăm astăzi la „marea iubire” care fie nu apare, fie a dispărut deja? Care sunt metodele actuale prin care se poate reaprinde pasiunea în cuplurile longevive? Mai există astăzi cupluri perfecte? Spectacolul pornește de la un cadru larg al ofertelor de club care promit plăceri și regăsiri ale sexualității. Suprapunând acestei teme procesul de căutare al echipei, scormonind în propriile povești, dorințe și fantezii, spectacolul atinge, într-un mod eclectic și personal, diferitele forme ale iubirii contemporane.

Echipa spectacolului OPEN și-a propus de la început să vorbească publicului despre orice tip de practică ce unora le poate aduce împlinire, iar altora le poate crea repulsie. Și-a propus totodată să abordeze tema sexualității, punând pudoarea în paranteză, dar și să chestioneze în ce măsură societatea și familia instalează în fiecare dintre noi tipare de care cu greu ne putem desprinde.

cu: George Albert Costea
regia: Leta Popescu
dramaturg: Ana Cucu Popescu
tehnic: Attila Almási
sound design: Mihai Moș
video: ousia
producător: Asociația Reciproca în parteneriat cu Federația Fabrica de Pensule și Asociația GroundFloor Group
Spectacol recomandat 16+

Linia de producție este un proiect realizat cu sprijinul Primăriei și Consiliului Local Cluj-Napoca în vederea susţinerii candidaturii oraşului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Culturală Europeană 2021 și co-finanțat de Administrația Fondului Cultural Național.
Proiectul nu reprezintă în mod necesar poziţia Administrației Fondului Cultural Național. AFCN nu este responsabilă de conținutul proiectului sau de modul în care rezultatele proiectului pot fi folosite. Acestea sunt în întregime responsabilitatea beneficiarului finanțării.

Bilete: 20 / 12 lei (cu reducere)
Rezervări: https://goo.gl/forms/9OlfiOYunrzFnwMW2

3 septembrie Open

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Scroll to top