Strada Potaissa din Cluj-Napoca s-a transformat în perioada 12 – 18 decembrie într-o alee a bunătăților și a miresmelor de Crăciun, odată cu o nouă ediție a Street Food Festival. Primul festival de street-food din România a revenit acasă în spiritul sărbătorilor de iarnă și a bucurat 30.000 de mâncăcioși cu un eveniment de la care nu au lipsit mâncarea delicioasă, cadourile pentru cei dragi, bunătățile de luat acasă și muzica live.

Street Food Festival Christmas Goodies a adus de această dată peste 20 de vendori care au venit cu propuneri pentru toate gusturile, cu idei inedite și delicii culinare. În fiecare zi, gurmanzii și nu numai, s-au bucurat de un eveniment care a reușit să îi transpună în spiritul sărbătorilor de iarnă. Mirosul puternic de scorțișoară, portocale și vin fiert, cel al cărnii afumate sau al dulciurilor specifice acestui sezon, au creat cadrul perfect pentru o nouă ediție a festivalului ajuns deja la cea de a 4-a ediție.

“Ne-am simțit extrem de bine pe Strada Potaissa și ne-am bucurat să auzim de la publicul nostru că s-au simțit ca turiști în propriul lor oraș, datorită festivalului nostru. De-a lungul acestei săptămâni am reușit să aducem o nouă viziune, un nou tip de eveniment și ne bucură foarte mult faptul că oamenii au înțeles ceea ce noi am transmis. Zilnic, în timpul săptămânii ne-au trecut pragul, în medie, 4000 de persoane, iar în weekend aproximativ 6000. Cu toții ne-am bucurat de muzică bună, mâncare delicioasă și am cumpărat cadouri pentru cei dragi. Ne-am alăturat cu mare drag și unor campanii umanitare și am dus magia Crăciunului și la două centre care găzduiesc copii ce provin din familii defavorizate. A fost o săptămână plină cu activități, în care am uitat de frig și ne-am simțit ca o mare familie pe Strada Potaissa. Vă mulțumim tuturor și stați pe aproape. În curând echipa gurmanzilor de la Street Food Festival revine cu turneul culinar planificat pentru anul 2017.”- Nely Borza, Project Manager Street Food Festival.

 

Despre Street Food Festival

Street FOOD Festival a fost o idee dospită timp de mai bine de 2 ani de către iniţiatorii proiectului care și-au dorit să aducă și în România, un eveniment de talie mondială. Conceptul în sine se bazează pe o experiență inedită ce aduce an de an cei mai buni vendori alături de marii producători de specialități culinare și, evident, pasionații de gastronomie.

Street Food Festival Christmas Goodies (12 – 18 Decembrie 2016) este un eveniment realizat de Agenția Why Not, prezentat de Kaufland România și promovat de Magic FM, cu sprijinul Primăriei și a Consiliului Local Cluj-Napoca.