30 august-2 septembrie Central Park Wine Festival

30 august – 02 septembrie 2018, ora 16:00, Lacul Chios, Parcul Central

Central Park Wine Festival – prima ediție

Cel mai mare festival în aer liber dedicat vinului, gastronomiei, muzicii și culturii te invită să te bucuri de viață alături de prieteni și familie în Parcul Central din Cluj-Napoca și clădirea Cazinoului. Timp de patru zile, îți aducem cele mai bune vinuri, cele mai delicioase preparate culinare, muzică de calitate, proiecții de film în aer liber, dezbateri, petreceri tematice, jocuri pentru copii, activități pentru toate gusturile și produse pentru toate buzunarele.

”O sticlă de vin conține mai multă filosofie în ea decât orice carte din lume,” spunea Louis Pasteur. La Central Park Wine Festival, vinul dezleagă poveștile, unește culturile și oamenii din toate colțurile lumii. Vom fi toți pe același meridian – al bunei-dispoziții – și vom călători împreună prin Franța, Italia, Spania, Portugalia, Germania, Austria, Republica Moldova, Ungaria, Argentina, Chile și România, cu ajutorul unor licori aromate ce ne vor desfăta simțurile.

Vir fi patru zile pline cu degustări de vinuri românești și internaționale, gastronomie, street food, chill time, sărbătoare în aer liber, activităție dedicate copiilor, activități culturale, muzică live.

În weekendul în care vara sărută toamna, vino la Cluj-Napoca și bucură-te de Central Park Wine Festival, un eveniment unic în România, care te va cuceri!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.